Arkadaşlar bundan iki ay kadar once sert bir şekilde bir noktadan atladım.Tam o sırada dizimde bir kopma hissettim.iki aydır doktora gidiyorum şikayetlerimi dinleyip meniskus yırtığıdır deyip gonderiyorlar.Eklemde hareket kısıtlılığı var.Aynı gun dizimin hemen ustunde de bir yanma hissettim.Birkac gun orada kırık olduğunu duşuneceğim bir acı vardı.rontgende kırık filan cıkmadı.Ama gecen hafta tekrar doktora gittim ve mr cekildi.Dizde coğu şey normal yalnız on capraz bağlarda yırtık olduğu yazılı. Asıl onemli sorunumsa vastus medialis kası icinde lezyon olduğu sonucu.ilaclı mr la değerlendirilmesi onerilmiş.Bugun ilaclı mr cekildi.Sonuclar henuz cıkmadı.Lakin ben gecen haftadan beri bitik vaziyetteyim.Google kasta lezyon araması yaptığımda her noktada yumuşak doku kanseri cıkıyor.Uc cocuğum var onları yanlız bırakmaktan cok korkuyorum.Gecen haftadan beri olu gibiyim.Surekli istemsiz ağlıyorum. Başına boyle bir şey gelip kanser cıkmayan var mı? lutfen yardımlarınıza cok ihtiyacım var. şu saatte hala uyuyamadım.kasta lezyon buyuk oranda kotu bir şeyin habercisi midir.Bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.