Dr Akif Mehmetoğlu gıdı lazer liposuction
Sağlık0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Dr Akif Mehmetoğlu gıdı lazer liposuction
-
18-09-2022, 20:44:5411 Mart 2020 tarihinde Akif Mehmetoğlu kliniğine gıdı lazer Lipoliz işlemi icin gittim. Maalesef yaşadığım deneyim baştan sona fiyasko. İlk once uygulama sırasında yaşadıklarım gercekten cok tatsızdı. İşlem sırasında aşamalarla ilgili bilgi vereceklerine doktor Akif bey, stajyer doktor olduğunu duşunduğum bir arkadaşı, iki hemşire işleri bittikten sonra ne yemek yiyecekleri hakkında sohbet ettiler. Kuru fasulye pilav mı yiyelim doner mi yiyelim şeklinde kahkahalı sohbetler... Canımın acıdığını, hissettiğimi soylediğimde benim ne kadar nazlı bir hasta olduğum konusunda alaylı konuşmalar yaptılar. Bu şekilde gecen kotu bir deneyimden sonra bari sonucları iyi olsun diye duşundum fakat gıdı bolgemde bazı asimetrik cokuntuleri oluştu. Ayrıca cene altımda hissizlik var.Tam bir yıl gecince artık her şey oturmuş olduğu icin kontrol goruşmesi talep ettim fakat fotoğraf yollamamı soylediler. Geri donuşu doktor bey değil başka biri yaptı ve yuz gerdirme ameliyatı olmam gerektiğini soyledi. Bu kotu deneyimi yaşadım ve bunun telafisi icin de olumlu bir yanıt alamadım. İlgilenenler icin bu deneyimimi paylaşmak istedim.