Doktor değil kasap!
5 yıl once Dr... Ufuk Askeroğlu tarafından migren ameliyatı oldum. 5 Saat ve 15.000 TL'ye mÂl olan ameliyattan başımda 30 dikiş ve burnumda iki tamponla cıktım.
Dr... Ufuk Askeroğlu goruşme esnasında bana sadece bir kucuk kesik atıp migrene sebep veren siniri alacağını soyledi. Ameliyata girmeden once ise yanıma gelerek 5 tetik noktamın olduğunu ve bunların hepsini ameliyat ettiği takdirde sonsuza dek ağrılarımdan kurtulacağımı soyledi. Dr... Ufuk Askeroğlunun bu sozlerine guvenerek ameliyata buyuk umitler icinde girdim. Tetik noktası deyip başımdaki buyuk sinirlerden birini kesip etrafında buyuk hasar bırakarak dikişle kapatmıştır. Bin bir umitle girdiğim ameliyattan başımda 30 dikiş ve şiddetli ağrılarla uyandım. 5 senedir her gun aynı ağrıyla yaşıyorum. Dr... Ufuk Askerogluna ağrılarımın gecmediğini şiddetli devam ettiğini ve korktuğumu defalarca kez yazdım fakat ağrıların Kendi yaptığı operasyonla ilgili olmadığını belirterek her defasında başından savdı beni. Beş yıldır hissettiğim ağrılarım ve surekli gittiğim hastane kontrollerim hayatımı buyuk etkiledi. Ceşitli professor ve doktorlar ameliyat olan bolgeye bakmış ve sinirlerin buyuk hasar gorduğunu MR ve Endoscopi sayesinde tespit etmiştir. Ağrılarım yetmezmiş gibi hastane masrafları da gun gectikce arttı. Bin bir umut veren ve canimizi teslim ettiğimiz bu doktorun mesleğinden men edilmesi gerekiyor!
Migren Ameliyati
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Migren Ameliyati