Arkadaşlar bende hipertiroid hstasıyım malesef hastalık gozumede etki etti sağ goz kapağımda acılma var ve bu acılma devam edebilir sol goz kapağımda kısılma var birde ustune tam tedavi baslayalı 3 ay olmusken propycil kullanırken 3.kez plansız bir şekilde hamile kaldım 35 haftalık oldum 2 aydır ilac kullanmıyorum hormonlarım iyi ama goz bulgulrım ayrı olarak syrediyor.En cok gozlerim beni uzuyor birkadın icin dış gorunuşunun bozulması ne demek bilirsiniz bu kadar buhran yaşarken bu hastalığın ilerlememesi icin stres ve uzuntuden uzak olmam gerektiği soyluyorlar ama nafile onceleri yalnızca goz kapaklrımda sadece şişkinlik vardı şimdi sağ gozum patlak gibi duruyo bazı zamanlr gozum pek belli olmuor .Gozum icin Prof.Dr. Halit Pazarlıya gittim ama o damla piyasada yok yurtdışında Avusturyada belki varmış sanırım bulmıycabaşka bir damlada yok aynı icerikte olan .6 aylık bir sure sonra tekrar gozume olcumler yapılacak gerekirse kortizon yada ışın tedavisi en son cerrahi mudahale duşunuyor doktor. Ama ben damlayı bulamazsam o kadar sure bekleyemem.Gebelik olmasaydı belki hemen tedavi olabilirdim. Gozede ayrı bir tedavi uygulanabiliyormuş.Birde doğuma az kaldı acaba bebek guatırlımı doğacak kygısı var.Benimle aynı durumda olan arkadaşlr lutfen benimle bilgilerinizi paylaşın