Iyi aksamlar hanimlar,
Neredeyse 15 seneyi askindir gozluge ve lense bagimli yasamaktan biktim. Artik lazerle cizdirip kurtulmak istiyorum.
Gozlerim 5 derece miyop, detayli inceleme olmadan, korneamin uygun olduguna kanaar getirdi 2 farkli doktor.
Simdi benim asil sorunum uygun doktoru ve hastaneyi bulmak. Bizzat kendi tecrube etmis veya bir yakinina sahit olmuslarinizdan tavsiye istiyorum.
Agustosta istanbula gitmeyi planliyorum. Hangi doktoru, hangi hastaneyi onerirsiniz? Zira ben arastirma konusunda sinifta kaldim. Nasil arastirayim, nereden baslayayim hic bilmiyorum. Dr. Sinan Goker ve Dr. Efekan Coskunseven isimlerine rastladim ama memnun kalan da var, olumsuz olan da. Cevremde de hic tecrubesi olan yakinim yok.
Yonetimden rica ediyorum, lutfen konum belli bir muddet tasinmadan bdv de kalabilir mi? Buradan daha cok insana ulasabilecegimi umit ediyorum.
Simdiden tesekkurler!
Oftalmoloji - Goz Hastalıkları Lazerle goz ameliyati- cok kararsizim, fikrinize ihtiyacim var
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Oftalmoloji - Goz Hastalıkları Lazerle goz ameliyati- cok kararsizim, fikrinize ihtiyacim var