Goz altı morlukları icin goz altı ışık dolgusu
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Goz altı morlukları icin goz altı ışık dolgusu
-
18-09-2022, 20:32:48Merhaba arkadaşlar ben goz altı morluklarımdan şikayetciyim. Girdigim arkds ortamımda beni keş sanıyorlardı komedi. Hatta bir kız gelip goz altların cok havalı duruyor esrar bağımlısı gibisin dedi hala unutamam neysee yaşım 24 ve doktorum bana teosyal,juvederm,volbella gibi ilaclar onerdi. Teosyal 2500 lira diğerleri 2000 lira herneyse.. yaptıracağım haziran ayında. Sizede sonuclarını paylaşırım. Bu konuda fikirleri olan varsa yazabilir. Aslında şey duşundum acaba cok mu erken daha yaşım kucuk gibisinden.. ama kapatıcılarda kapatmıyor. Bu unlulerin estetikli estetiksiz hallerine bakıyorumda kadınlar goz altlarını ilk olarak yaptırıyor.. unlu değilim ama eğer kotu bir şey olsaydı yaptırmazlardı diye duşunuyorum. Ne kadar ağrıyacak bilmiyorum ama korkuyorum hadi goz kureme gelirse iğnenin ucu diye. Panik yapıyorum gereksiz bir panik.. herneyse keşke bu da botoks gibi 5-6 sene yapsak ve ilerleyen yaşlarda olmasa.. okuduğunuz ve fikirlerini paylasacaklar icin şimdiden teşekkurler.