Merhaba arkadaşlar, her iki goz altında ve ustunde kolesterole bağlı ksantelazmalar oluşmuştu. Sağ gozumun altındaki cok buyuktu ve daha once iki kez alınmasına rağmen tekrarladı. Cumartesi gunu doktor cerrahi işlemle alınması gerekiyor dedi. Yarım saatlik bir operasyon gecirdim. Sol gozumde hicbir sorun yok, sağ gozumun ustunde de hicbir sorun yok fakat gel gelelim sağ gozumun alt kapağında 1-2 mm'lik aşağı sarkma var. Bugun sabah soluğu doktorun yanında aldım. Baktı ve bu durum duzelecek oradan neredeyse 2 cm'lik doku cıkardık iyileşme sureci var o dokular kendini tazelecek ve o acıklık zamanla kapanacak, ben oraya estetik yaptım dedi. Ben ısrarla dikiş hatası olabilir mi eğer oyle bir durum varsa lutfen doğruyu soyleyin henuz tazeyken duzeltilebilir mi diye sordum o da ısrarla kendine ve gozune zaman tanı bu kadar tez canlı olma ve bana guven duzelecek dedi. Aynanın karşısından kendimi alamıyorum psikolojim alt-ust oldu. Doktoruma inanmak istiyorum ama acaba diye de bir soru işareti kafamdan hic gitmiyor. Başına boyle bir durum gelip duzelen var mı? Şimdiden teşekkur ederim.