Merhabalar,

Aslında forumda acılması gereken bir konu mu emin değilim ama belki daha once karşılaşan biri olmuştur diye sormak istedim.

Birkac ay once yurtdışında sağlık raporu icin bir takım testler yaptırdım. Her şey normal cıktı. Akciğer filmini doktorlara sorduğumda ise, sorun yok, sadece biraz duman var, sigara mi iciyorsun dediler. Hayatımda hic sigara kullanmadığımı ama pasif icici olduğumu soyledim. Dikkat et, yanında icmesinler dediler. Ben de sigara icilen hicbir ortamda durmamaya başladım.

Bugun bir yakınım sigara kullanmasına rağmen ciğerlerinin temiz olduğunu soyledi. Ben de şaşırdım ve internete bakınca ciğerde dumanın cok farklı anlamlara geldiğini gordum ve panik oldum. Normalde internette alakalı alakasız her şeyde korkunc şeyler yazılıyor, bunun farkındayım ama yine de bir yanım tedirgin oldu.

Rontgen sonuclarım şu an yurtdışında, ben Turkiye'deyim. Tekrar doktora gitmeli miyim? Ciddi bir şey olsa iki doktor bir şey soylemez miydi? Ayrıca kan tahlili ve diğer şeylerde de bir sıkıntı cıkmadı. Ciğerlerimden ya da herhangi bir konuda da şikayetim yok.

Boyle bir durum yaşayan var mı?