Arkadaşlar, bir guzellik salonunda kampanya vardı lazer epilasyon icin. bende 6 seans tum bacak icin kampanyadan yararlanmak istedim. parasını peşin odedim.. ilk seansa gittim işlemi yaptılar. bir ay sonrası icin tekrar randevu aldım. neyse uzatmayım. 10 - 15 gun sonra tuylerde dokulme olması gerekiyordu bilirsiniz, oyle de soylemişlerdi. ancak hic dokulme olmadı. neyse onemli değil belki henuz ilk seans olduğu icin boyledir dedim ustunde durmadım..

bir ay sonra ikinci seans icin gittim ordaki kadın lazere başladı, ama cok canım yanıyordu her atış yaptığında. oyle boyle bir acı değil..
soylediğimde şaşırdı, aaa ben gayet duşuk dozda uyguluyorum şuan. birde lazer cihazımızın başlığı değişti, ondan canın acıyodur. herkes canım yanıyor dedi işlemi yaparken merak etme birşey yok dedi. neyse tamam dedim devam etti..

ben tabi yatıyorum o sırada, gozumde lazer ışınları icin siyah gozluk, dayanmaya calışıyorum acılara..
kalktım kadın işlem bitti tamam dedi. gozluğu cıkardım bir de ne goreyim. bacaklarımın her yeri cihazın başlığı kalınlığında kırmızı izlerle dolu.. bu ne dedim? ya oyle kızarıklık oldu evet. cildin hassas heralde senin..
bunlar gecer mi, yanık mı bunlar. ayy iz kalmaz dimi dedim? yok yok canım benim kalmaz tabi ki. dur şurda bepanten olcaktı al sur bunu ovala iyice. giderken de cıkışta karşıda bi eczane var bak. ordan silverdin diye bi krem var onu al sur birşeyciğin kalmaz dedi.

ben surdum bepanteni orda, ellerimi yıkamak icin lavobolarına gectim, telefonları caldı. o kadın biriyle konuşmaya başladı. diyoduki;
ayy canım gecer o izler.. senin cildin de cok hassasmış, yoksa ben sana duşuk doz uyguladım baya.... yok yok sakın buz tutma, suya sokma, sana soylediğim kremi sur, bepantende al eczaneden ondan da sur bekle gecer onlar..

ben bir şoka girdim orda, Allahım dedim yoksa bu kadın yaktımı beni. neyse bişe demeden cıktım ordan. eve gittim krem surdum iyice ama ertesi gun bi kalktım baktım, gecmek ne kelime. bin beter olmuştu. o kırmızılıkların olduğu yerlerin hepsinde, başlarında toplaması olmuş, dokunamıyorum bile yaralara..

p.tesi sağlık ocağına gittim doktor dediki nasıl oldu bunlar? boyle boyle dedim. nolmuş iz kalırmı dedim. dediki 2. derece yanık dedi. kremler yazdı, şimdi 20 gun gecti ustunden. verdiği butun kremleri kullanıyorum, bir kere kontrole de gittim ama değişen bişey yok izlerde yaralarda oylece duruyor.. ne yapıcam. o guzellik merkezine git konuş deseniz, ki zaten kuaforden bozma yer.. konuşsam ne değişecek. Allah bilir beni suclu durumuna duşururler. senin cildin hassasdı, yok biz duşuk uyguladık bilmemne. zaten boyle bi durumdan sonra bile git eczaneden şu kremi al diyen bi kuaforun cvbı ne olur ki..

kızlar sizce bu izler gecer mi. bekar genc kızım, cok kotu ruh halim. yanık vakası yaşayanlar bana yardımcı olabilirler mi?
2. derece yanığın izleri gecer mi, ne kullanmam ne yapmam gerekir. cok zor durumdayım, gunlerdir eczane doktor dolaşıyorum, evde saatlerce kremli kremli duruyorum.. neler cektim bi bilseniz. lutfen yardım edin. en ufak bir yardımınıza bile muhtacım...