sinus kistim ve yamuk guluşum;(
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- sinus kistim ve yamuk guluşum;(
-
18-09-2022, 20:28:24bu yazı biraz uzun olabilir. benim sol tarafımda maksiller sinusumde kist var. yani sol yanak kısmında. bunu baş ağrısı icin doktora gittiğim zaman MR sonucunda farketmiştik.zaten sinuzitim ve burun etim var. alerjik rinitim varmış sinuzit ve burun eti bundanmış. zaten kendimi bildim bileli gribim. neyse doktor bu sinus kistin herkeste olabilceğini. onemli bir şey olmadığını soylemişti. tabi şuan durum biraz farklı sinusum tamamen tıkanmış doktor ameliyat olabilirsin dedi bundan dolayı. fakat benim asıl sorunum guluşum. yanağımın sol tarafı daha şişik. gulerken sol tarafım yukarı kalkmıyo. normalde gulunce her iki taraftada oluşan cizgiler olur ya. işte benim o cizgi bir tek sağ tarafımda var. ve cidden gulerken sol tarafımda bir ağırlık hissediyorum. sanki oraya biri ağır bişiy koymuşda yanak kasım o şeyin ağırlığını kaldıramıyo. doktora bunu dedim hatta doktorlara. ama hepsi o sinusun ustunde kemik olduğundan orası dolsada, şişsese sen onu hissetmessin dediler. o zman bu guluşumun yamukluğunun sebebi ne olabilir. hani ağırlık hissetmesem orda. bi nebze başka bi şeydir diyicem.cidden aşırı yamuk ve hayatımın her anında gulen biriyim fakat gulemiyorum. bi yanağım tamamen kalkıyo diğeri hic kalkmıyo. cidden piskolojim bozuldu. insan icine cıkasım gelmiyo.