Sagopa yeni yazmış twitter'a kaynak istiyorsanız girin melankolia sagopa twitter orda gorursunuz.

"Bundan boyle daha da sert olmam gerek,yılışıklığı sevmiyorum,her şey doğru duzgun olsun istiyorum,yuzsuzluğe tahammulum yok.Cok sıkılıyorum"

"Ayrıca cevredeki dalaverelere aldırmayın kaşar da cok var ****** da cok var.Bana yaptıkları işlerle gelsin herkes,ses var goruntu yok!"

"Kucuk k....... da artık Sagopa pramidini k...........na s...............lar eğer s................sa buyuk .....ı cağırsın o s...... r !Yoksa ben s.........ım"

Ben turkiyede kendi stili olan rapci bilmiyorum herkes kopyacı,orijinaliniz benim ulan!Kendiniz olun,benim deremden su icmeyin! poh!

"Kısacası A harfinize kocamaaaaan bir Q harfi ekliyorum.IOlur ya bundan anlarsınız,cunku siz sanal alem delikanlılarısınız,orijinaliniz benim" BUNA KOPTUM xD

"Bu laflarım aklınıza gelen bayan erkek her rapciye!Ya kendiniz olun ya da s........ gidin.Yayuzume karşı erkek olun yada arkamdan karıolmayın"

"O bana diss yapanlar var ya karşımda en buyuk hayranım oluyorlar.Onların anası da benim babası da,hayalleri de.A ve q yanyana unutmayın!" TOBE TOBE

"Diyorlar ki dilinden Allah kelamı duşmeyen biri nasıl bu sozleri sarfeder?Sago der ki:Bu sozleri soyleten de Allah'tır."

"Madem rapim arabeskti,son 1 senedir neden batılı rapinize doğu kanı suruldu?Ne oldu?Benimle rape başlayanlar kendilerini nerede goruyorlar?"