İyi geceler kızlar, kafamı karıştıran bir durum var, tam aşı randevusu alacakken toplumdaki genel durum nedir diye bir de burada sormak istedim cunku aşırı kararsızım. Mart ayının son haftası covid gecirdim ve ilac kullanmadan evde atlattım hastaneye gitmedim hicbir sey kullanmadım. Cok da hafif degildi ama agır diyemem asla. Her sene olduğum sıradan bir grip gibi gecti. Kalp ilacı kullanıyorum bu arada.
Gecirdiğim haftadan tam iki ay sonra antikor testi yaptırdım sonucum 1050 kusur cıktı. Su an covid atlatmamın uzerinden tam 4 ay gecti. Aşı henuz olmadım cok kararsızdım acıkcası olmak istemiyordum da hic. Cevremdeki kimse corona olmadı ve aşılarının iki dozunu da tamamladılar. (Aşı karşıtı degilim bu arada sadece kisisel kararım yaptırmamak yonunde idi)
Annemin ısrarları, su anki vaka artışı, ulkemizde artmakta olan yabancı sayısı, şehirlerarası insan trafiği, aşısızlara ongorulen kısıtlamaları da goz onunde bulundurarak aşı olmaya karar verdim. Tek doz olacağım, ancak zamanlaması konusunda kafam karışık. Biraz daha beklemeli miyim, beklersem biontech aşısı tukenir de Turk asısına mecbur kalır mıyım gibi sorular var kafamda. Bilim kurulunun covid gecirenler icin aşı olma zamanına once altı ay sonra diyip sonra uc aya cekmeleri, once tek doz diyip sonra iki doza cıkarmaları, hastalığın ılk senesinde kullanılan ilacların su an kullanılmaması gibi durumlar bana biraz deneme yanılma yontemi ile ilerliyormuşuz hissiyatını verdi, o yuzden biraz daha sureci benimle benzer şekilde yaşamış insanların tecrubelerine dayanarak karar vermek istedim. Cevaplarınız icin şimdiden teşekkur ederim, umarım okuyan herkes icin de aydınlatıcı bir konu olur
Covid gecirdikten sonra biontech aşısı
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Covid gecirdikten sonra biontech aşısı