Herkese merhaba oncelikle. Mutlu hafta sonları.
Benim sorunum başlıktanda anlayacağınız gibi oksuruk. 1 ay once bi grip oldum, griple birlikte oksurukte başladı. Grip 1,5 haftada gecti ama bu oksuruk gitmek bilmiyor. Azalacağı yerde daha da şiddetleniyor. Doktora git diyeceksiniz ona da gitti 5 gun once. Sırtımı dinleyip ilac yazdı. Hava değişiminden dolayı uzun surmuştur dedi. Doktorun verdiği oksuruk şurubu da bitti bu sabah ama oksuruk krizleri bitmedi!! Birde ustune şiddetli oksuruk krizinden sonra kusma, mide bulantısı da başladı. Sanırım balgamı atamadığım icin oluyor o da. Balgamda aslında katılaşmış değil. Mukusumsu yapıda. (Cok ayrıntılı anlattım biliyorum ama yaşayan vardır aynısını belki bana da bir yol soyler diye acıklıyorum). İlac dışında da cok yol denedim. Sıcak su ile buhar tedavisi, ılık sut, ballı zencefil karışımı (iyileştikten sonra uzun bir sure bal gormek istemiyorum)...
Yaşam kalitemi etkiliyor artık. Nereye gitsem bi oksuruk başladığı zaman insanlar topluca bana bakmaya başlıyor, sinemaya gidecektim aylardır beklediğim film vardı oksuruğum ile insanları rahatsız etmemek icin gitmiyorum.
Bu seneki grip virusunden mi kaynaklı uzun suren oksuruk acaba. Sizinde başınıza geldi mi? Nasıl gecirdiniz? Elbet başına gelen vardır diye konu acayım dedim. Bir sure daha gecmezse tekrar başka doktora gideceğim zaten.
Bitmek bilmeyen oksuruk
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bitmek bilmeyen oksuruk