Romatoid artrit iltihaplı romatizma mucizevi kur
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Romatoid artrit iltihaplı romatizma mucizevi kur
-
18-09-2022, 20:14:00Merhabalar. Bu konuyu acmayı boynuma bir borc bildim. Romatoid artrit denilen illet beni cocukluğumda yakaladı ilac icmekten nefret eden bir insandım ve yan etkilerinden korktuğum icin ilaclarımı cok duzenli kullanmadım birgun ataklarım cok coğaldı crp değerlerim 100 kusurlardaydı kontrole gittiğimde doktor bir serumdan bahsetti ve serumun kısırlık, kanser gibi yan etkileri olabileceğinden soz etti bunu kabul etmek icin kağıt imzalatiyorlardi okadar cok korktum ki asla yaptırmam deyip ağlayarak cıktım aylarca hep bi cozum aradım yine birgun TV programında tesadufen prof İbrahimSaracoğlunun romatoid artrit kurune rast geldim okadar ovmuştu ki ne kaybedersin bitkisel sonucta deyip denemeye karar verdim kiraz sapı ısırgan otu karabaş otu caylarının 3ay boyunca ara vermeden hergun ictim ( siz sakın oyle yapmayin meğer 21 gun icip 7 gun ara verip tekrar 21 gun icip 7 gun ara verip tekrar 21 gun icip sonlandiriliyormuş ben bilmediğim icin 3ay aralıksız ictim bu şekilde vucut belli bı zaman sonra alışiyormuş daha sonra işe yaramıyor Muş) 3 ay da okadar faydasını gordum ki resmen mucize gibiydi doktor cok şaşırdı nasil oldu dedi ve biz doktorlar bu tur şeylere karşı diye soylemek istemedik 100kusur olan crp değerim 0 olmuştu artık ağrı felan hic birşey kalamamışti kurtulmuştum taa ki yaz tatilinde hamama saunaya girene kadar hic birşeyim yoktu girdiğim gunun akşamı ataklarım tekrar başladı siz siz olun kaplıcalar da dahil asla sıcak suya girmeyin sut ve sut urunlerinden uzak durun ve mutlaka bu kuru şiddetle tavsiye ediyorum birde kullanılan bitkilerin doğru olması raf omrunun gecmemiş olması doğru kurutulması vs onemliymiş diye duymuştum birde uşengec bir insan olduğum icin profSaracoğlunun online sitesinden sipariş vermiştim ama siz guvendiğiniz yerden alıp yapabilirsiniz olculeri faydaları vs internetten araştırıp detayları oğrenebilirsiniz sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım 1 kişiye bile faydam olsa ne mutlu bana Rabbim dert verip derman aratmasın duşmanımın başına bile vermesin sağlıcakla kalın .