Egzamanın kesin cozumu !!!! mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Egzamanın kesin cozumu !!!! mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum
-
18-09-2022, 20:07:54arkadaşlar bendede 2 yıldır suregelen bacağımda egzama şikayetlerim vardı kac tane dr a gittiysem ilaclar kullanılınca hafifliyor bırakınca yine aynısıydı ama bundan 2 ay once nette gezerken ibrahim saracoğlunun beyaz dut kurusu kurunu gordum ve uyguladım.inanmazsınız 2 haftada gectiler hemde nası yara olmuştular kaşımaktan onun icn şimdi sizinle paylaşmak istedim..Prof. Dr. İbrahim Saracoğlu’nun tavsiye ettiği kur:. Egzama kuru dut kurunu hazırlamak icin kaynayan yarım litre suya 6-7 corba kaşığı kuru dut (beyaz dut kurusu) atılmalı ve yaklaşık 10 dakika kaynatılmalıdır. Dut kuru cilde zarar vermeyecek sıcaklığa duşunce (kur mumkun olduğunca sıcak olmalıdır, ancak cilde zarar vermemelidir) egzamalı eller kurun icinde 10 dakika bekletilmelidir. Egzama diğer cilt bolgelerinde ise bu kur o bolgeye surulmelidir. Daha sonra 1 saat boyunca eller (egzamalı bolge) yıkanmamalıdır. 1 saatlik surec dolduktan sonra egzamalı bolge suyla durulanarak dut kurunden temizlenmelidir. Bu kur haftada 3 defa uygulandığında sonuc vermektedir.sonuc alanlar yada deneyenler yazarsanız sevinirim..