Hanımlar merhabalar, inanın buyuk şaşkınlık icindeyim. Kanser tedavisi goren bir babanın kızı olarak foruma kaydolmuştum belki yararlı bir bilgi alırım diye ama kısmet banaymış ben yararlı bilgiler vereceğim sanırım. Kanser ve immunoterapi konularını okurken farkettim ki herkes immunoterapinin ne kadar pahalı olduğundan yakınmış. Ucretleri yuzunden tedavi olamayanlar var forumda. Sizin sağlığınızdan onemli mi merak etmeyin ama ben anlatacağım ne aşamalardan gectiğimizi. Hanımlar oncelikle immunoterapi gereklidir diye doktorunuzdan rapor alıyorsunuz. Sonra bu raporla sgk'nın yolunu tutuyorsunuz tedavimi karşıla diyorsunuz. Sgk reddediyor tabi ki. Ya da hic cevap vermiyor 60 gun dolunca red sayılıyor. Daha sonra tedbir talepli davanızı acıyorsunuz. Harcı 500-1000 arası değişiyor. Ben daha tedbir vermeyen mahkeme gormedim. Tedbir kararıyla birlikte artık dava boyunca tedaviniz ucretsiz karşılanıyor. Davayı da eğer dosyanızı iyi hazırladıysanız kazanmama gibi bir şansınız yok. Eğer tedavi icin para odemişseniz de iade alıyorsunuz. Ben başvuramam yapamam ya da kesin kazanmam lazım derseniz bana ozelden yazın forumdaki herkes şahidim olsun tek kuruş avukatlık ucreti almayacağım. Yeter ki siz sağlıklı olun hanımlar. Bu kanser denen illeti hep beraber yeneceğiz!!