ben bu illeti 8 yıldır cekiyorum ara ara tekrarlıyordu. 5 yıl once gene tekrarladığında gavur baklası denen tohumu kavurup toz haline getirip icmiştim inanılmaz fayda vermişti. 2 ay once sezeryanla doğum yaptım ve 13 gundur dayanılmaz acılar icindeyim 3 gundur bu tozu icmeme rağmen pek bir değişiklik yok gibi. kotu tarafı 2 aylık bebeğim var. ondada huysuzluk başladı. bağırsakları gur gur galiba gavur baklası dokundu yavruma. emziriken gavur baklası kullanan var mı?

ne yapacağımı şaşırdım. dayanılmaz acılarım var. en cok da evladımla ilgilenemiyorum ona uzuluyorum. yanımda da kimse yok

ablamda anal fissuru 8 ay kadar cekti. acillerde soluğu alıyordu. ağrı kesici iğnelerle duruyordu. sonra hastanede ameliyat oldu gene gecmedi. daha sonra ankara da mevlt topbaş diye bir doktor varmış onu duymuş onda 3 dk suren bir operasyonla bu illetten kurtuldu coook şukur. bende ayın 20 sinden sonra gideceğim o doktora. bir hafta nasıl sabredeceğim bilmiyorum. bir hafta beklememin sebebi bulunduğum şehir ankaraya uzak ve 20 sinden sonra başlıyor ucak seferleri.

sadece sıcak su oturması işe yarıyor.

birde bana sut ve sut urunleri tuketme dediler ama bu seferde sutumun kalitesi azalıyor.

yalvarıyorum emziren anneler ne yapıyorsunuz bana yazınnn