herkese merhaba, iki gun once karın bolgeme liposuction yaptırdım. oncesinde bu forumdaki deneyimleri okuduğum ve cok faydalandığım icin, uye olup kendi deneyimlerimi de yazmak istedim. umarım birilerinin işine yarar : )
oncesinde:
internetten coğu reklam amaclı yazıları okuduğumda bu operasyonun (o zamanlar gercek bir ameliyat olduğunun farkında değildim) kolay bir şey olduğunu, işlemden sonra ceylan gibi sekerek evime gideceğimi zannediyordum. neyse ki bu forumda okuduklarım aklımı başıma getirdi. once birkac estetik kliniği ile goruştum. operasyon denen şeyin genel anestezi ile yapılan aslında tam anlamıyla bir AMELİYAT olduğunu anlayınca, tam teşekkullu bir hastanede yaptırmak daha mantıklı geldi. sonunda, bircok şehirde hatta yurtdışında da şubeleri olan bilindik bir ozel hastanede yaptırmaya karar verdim. fiyatı da estetik kliniklerine gore daha uygun geldi. ustelik klinikler ameliyattan sonra sizi eve yollarken, hastane bir gece yatırıyor, gozlem altında tutuyor.
ameliyat:
sanırım ennn kolay kısmı buydu. hicbirşey hatırlamıyorum. gozumu kapattım gozumu actım bitmişti herşey.
sonrası - ilk gece
asıl zor kısım sonrası. karnımda sımsıkı bir korse, kolumda serum, sağa donemiyorum sola yatamıyorum birşey yiyecek isteğim ve halim yok, ameliyat sırasında acılan deliklerden arada kanama oluyor , hareketsiz yatmaktan sırtım ağrıyor vs. cok zor bir geceydi.
karın bolgesi liposuction
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- karın bolgesi liposuction