Merhaba arkadaşlar, bu siteyi surekli takip eden biriydim ancak yeni uye oldum,yardımlarınıza ihtiyacım var.Tiroidimde 12 mm lik bir nodul saptandı biyopsi sonucum şupheli geldi ve doktorlar ameliyat diyorlar ancak benim en ufak bir şikayetim soz konusu değil.Nodul tesadufen saptandı,işin acıkcası ameliyat olmak istemiyorum,alınan parcayı başka bir fakulteye goturdum incelensin diye ordan da şupheli sonucu gelirse bir de son kez bir onkoloji merkezine goturmek istiyorum ve bunu bana hic bir doktor soylemedi yani boyle yap diye sonucta inceleyenler ne kadar prof da olsa insan yanılmış olabilirler ve ben hic yoktan bir omur ilaca bağımlı yaşamak zorunda kalabilirim. sizlerden de boyle bir şey yaşayan varsa lutfen bana ozelimden mesaj atsın yani ikinci ve ucuncu inceletmede iyi huylu neticesi alan var mı aranızda?
Bir de gorunduğum doktorlara ameliyat olmayıp surekli kontrollerimi yaptırsam eğer kotu huylu bir şeyse ilerleme olup olmadığı anlaşılır mı dediğimde hayır anlaşılmaz diyorlar,bu bana cok mantıksız geliyor buyumesinden yapı değiştirmesinden vs. anlaşılabilmesi lazım diye duşunuyorum.Ben bu ameliyat meselesine hic sıcak bakmıyorum,bir biyopsi daha yaptırsam diyorum,doktorlar birincideki şupheli sonucunu yok etmez diyorlar,kimi de gel yapayım diyor cok ama cok bunaldım etrafımdaki insanlar ne var bu kadar kafana takacak ol kurtul diyorlar ya iyi huylu cıkarsa?O zaman uzuntuden kahrolurum-ki iyi huylu olduğunu hissediyorum- bana yol gosterin yardımcı olun Allah rızası icin benim durumumda biri varsa yardımcı olsun