Merhaba arkadaşlar,
cok zor bir rahatsızlıkla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Her iki bacakta ama sol bacakta ağırlıklı olan son evrelerde bir venoz yetmezlik durumu icin tedavi araştırıyorum. Derin venoz yetmezlik teşhisi konduktan sonra 3 doktordan ikisi asla ve asla ameliyat olunamayacağını ameliyat olunursa cok daha ciddi, hatta bacak kaybına gidebilecek rahatsızlıkların oluşabileceğini soyledi. Hatta benden gunah gitti kendini kimseye ameliyat ettirme vebali bende değil artık diyen var Bir tanesi ise bircok doktorda bulunan bu genel duşunce tarzının yanlış olduğunu soyledi ve kesinlikle ameliyat olmalısın, asıl olmazsan durum kotuye gider ve şimdi olmazsan bir daha asla olamazsın dedi. Cok sıkıntılı bir durum varis corabı. daha yataktan kalkmadan giyilmek zorunda ve yaz kış omur boyu asla cıkmamalı dedi doktorlar. bacaklarda, bileklerde morarma, renk değişimleri var.Allah korusun ama sonu kotu olabilir..
Bu şekilde bir rahatsızlığı olup ameliyat olan ve sıkıntılarından kurtulan var mı aranızda? Yanlış bir adım atmak donuşu olmayacak yola sokabilir. Paylaşımlarınızı bekliyorum..
Kardiyoloji - Kalp ve Dolaşım Sistemi Hastalıkları Derin damarlarda venoz yetmezlik, ic varis ve ameliyat
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kardiyoloji - Kalp ve Dolaşım Sistemi Hastalıkları Derin damarlarda venoz yetmezlik, ic varis ve ameliyat