Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Hemoroit ameliyatı olanlar
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Hemoroit ameliyatı olanlar
-
18-09-2022, 19:44:18Merhaba arkadaşlar. Hemoroit ameliyatı olanların fikirlerine ihtiyacım var 1 Eylul'de ameliyat oldum normal acık ameliyat. Zaten yarım saat suruyor kısacık bı islemdi. 2 ic 1 dış hemoroit memesini aldım dedi doktor hanım. 12 yıldır benimle birlikte yaşayan hemoroitlerimden kurtuldum sanmıştım. Ama sanırım pek oyle olmadı. Kanamalarim bitmek tukenmek bilmedi. Surekli kanamam var kendi doktoruma kac kez gittim normal diyor başka doktorlara da gittim, zaten artık yuzumun astarı kalmadı yani malum bolgeyi doktorlara surekli doktorlara gostermekten Kocaeli'nin en iyi doktoruna gittim o da normal dedi kanamalar icin. Kanamam bitiyor mesela azcik kabız gibi olsam tekrar kanamaya başlıyor. Bu arada belirteyim kanamalar sadece diski yaparken, normal zamanda kanama ağrı sızı kesinlikle yok cok şukur Gunde 3 litre su iciyorum Beyaz ekmek falan kesinlikle yemiyorum t.bugday ekmeği yiyorum surekli. Normal midir sizce kanamalar? Yardımcı olabilir misiniz ? İc camaşırımda surekli sarı akıntı olması da cabası