Merhaba herkese. Gecen hafta karantinam bitti korona atlattım. Son zamanları beni zorladı nefes darlığı yaşadım. Karantina bitince hemen goğus doktoruna gittim, ciğerde hafif tutulum var enfeksiyon var dedi ve tedaviye başladı. Falan ertesi gun felaket el ayak titremeleri ve halsizlik ile karşılaştım saatlerce gecmeyince acile gittim. EKG kan tahlili vs derken pek bir sorun gormediler. Bir kac gun bu rahatsızlıklar devam edince dahiliye uzmanına gittim dun. Tiroit ameliyatı oldum tamamı alındı, acaba değerler mi bozuldu dedim. Doktor tum değerlere bakalım carpıntı ve el ayak titremeleri ya tiroit değeri bozuk olursa olur yada demirin duşuk olursa dedi. Kan verdim sonuc kan duşuk demir cok duşuk cıktı. Yıllardır bu şekilde duşuk oluyormuş kadın hastalıkları uzmanı gorsun, sorun gormezse endoskopi kolonoskopi yapılması lazım dedi. Kadın hastalıkları uzmanı bir sorun olmadığını soyledi ve bu sebeple cuma gunune endoskopi kolonoskopi randevu verildi.

Aşırı derecede endişeliyim surec sıkıntılı oluyor mu sonrasında neler bekliyor bilmiyorum. Dun demir iceren serum takıldı, 4 şişe daha alacağım. O biraz toparlar ama vucudun demiri bu kadar yemesinin altında ne var bakılacak. Midemden cok rahatsızım yemek sonrası karın ici ağrısı yaşıyorum aşırı olmamakla beraber buyuk abdeste rahat cıkamadığım zamanlar oluyor. Buna benzer şeyler yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Bugun sıvı diyetine başladım. Yarın da oyle olacak ve dun de hastanedeyim diye doğru duzgun beslenemedim şuan inanılmaz acım 2 gunu boyle nasıl gecireceğim bilmiyorum. Tecrubeleri olan sizlerden yardım bekliyorum. Ayrıca habersiz edilen dua kabul olur inşallah bana da dua edin sorunsuz gecireyim de sıkıntı neyse hasarsız şifa bulanlardan olalım inşallah