Merhabalar.. Buraya az evvel uye oldum ve direkt konumu acıyorum. Ben yıllardır takip ederim fakat uye olmamıştım. İşte şimdi aranızdayım. 19 yaşındayım ve ciddi bir burun, cene problemim var. Oğrenci olunca butce yeterli gelmiyor mecburen devlet hastanesinde karar kıldım. Ben oncelik olarak burun dedim doktorum da 3000 fiyat cıkardı. Sonrasında cenem de geride diyince bana "evet biz hastaları etkilememek icin soylemiyoruz fakat farkında olduğun bir durumsa onun icin ya cene implantı ya da cift cene ameliyatı yapılıyor fakat cift cene maddi acıdan da iyileşme sureci olarak da sıkıntılı bir donem" dedi. Benim de implant daha işime geldi kızlar dişlerim konusunda vs buyuk sıkıntım yok tel takmak istemiyorum. Cene icin de 3000 fiyat bicti ama en az nisan mayıs şu an ameliyatlar durdu pandemi dolayısıyla dedi. Ozelde bunların ikisini 11 bine yaparız diye de ekledi fakat oğrencilik başa bela işte oyle bir butcem yok el mahkum beklemedeyim. Şimdi asıl sorulara geciyorum. Bu bekleme sureci İstanbul ici tum devlet hastanelerinde boyle mi?? Bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lutfen. İkisini bir arada olmak beni iyileşme surecinde cok yorar mı? Cene implantı hakkında ne duşunuyorsunuz sizce yuzum cok uzar mı epey geride ve kucuk bir cene uzaması işime de gelir acıkcası... Cirkin olması korkum. Cene ucu one cıkınca benim kemiksiz cene hattım cok belirgin olur ve jawline yaptırma gereksinimi doğar mı? Eveeettt bu kadar sorularım bilgilendirir, yorum yaparsanız cok mutlu oluruumm