Gectiğimiz haftalarda burda fazlaca adını okuyup, bunların reklam olduğunu fark edemeyip ve hekim olmasına guvenerekten
( tabi sonradan dermatolog olmadığını, pratisyen hekim olup devletin zamanında dermatolog eksikliğinden isteyen hekimlere sertifika vererek bazı cilt tedavilerinde onları yetkilendirdiğini ve medikal estetikci unvanını verdiğini oğrendim)
son 2 yılda cildimde oluşan yuzeysel lekelenme ve kucuk skar izleri icin mehmet akgun kliniğine gittim.
Bana 3 tedavi yontemi onerdi. Bunlardan en pahalı olan yontemi secip buyuk bir guvenle aynı gun Rf Altın İğne yaptırmak icin bir maaşımı 4 seans icin peşin odedim. Ben serumlu olanı sectim cunku bu serumsuz da yapılıyormuş. Serumlusuna daha fazla odeyerek cildimin daha iyi iyileşeceğini umdum. Bu arada Muhasebe işlerine bakan calışanın yanında eşimle ucreti odeyebilir miyiz diye konuşurken, calışanın gozlerini devirdiğini gordum ama onemli olan doktor ve tedavi deyip onemsemedim. Yani hem parayı odeyecek benim hem de karşımda off poff ceken o.
Altın iğne yapıldı o gun, 15 gun sonraya randevu verildi evden hic cıkmadım duzenli guneş kremlerimi surdum.
Surec sonunda cildimde hicbir değişiklik olmadı.
Bu arada yapılırken cok acı cekmiştim.
Lekelerimde veya skarlarımda değişiklik olmayınca 2. Seansa gittiğimde calışana ne serumu surduğunu sordum. Pek bilinmeyen bir marka soyledi. Araştırdım ve pek bir şey bulamadım. Mehmet akgun e de soyledim memnun kalmadığımı ve kendisi gordu zaten bi değişiklik olmadığını.
2. Seans yapıldı ve cildimin iyileşmesini bekledik.
Cildim iyileşti ve yine bir değişiklik yok lekelerimde. Boş yere zamanım param gidiyor ve sadece acı cekiyordum. Her seansta bir ilerleme kaydetmem gerekiyordu ve olmadı. Hatta leke bolgesinin altına doğru hafif leke yayılması var gibi.
İşlemin iptalini ve ucret iadesini istedim. Geriye kalan 2 seansı yaptırmadım cunku bir mucize olmayacağını anladım. Guzellik salonlarına guvenim yoktu artık doktorlara da pek kalmadı.
Ucret iadesine gelirsek 1/4 u iade edildi sadece.
Buraya bunları yazma nedenim, ben buradaki ici boş reklamlara kanıp gittim. Sonradan reklam yapanların profiline girdiğimde anladım ici dolu bir yazıları olmadığını, bircok girdilerinde aynı doktorların adını herkese tavsiye ettiklerini.
Bu başlığın altına da yazmalarını bekliyorum hadi bakalım.
Bunları okuyacaklara tavsiyem iyice araştırmadan hicbir tıbbi işleme bulaşmayın.
Mehmet Akgune Rf Altın İğne Yaptırdım Mutsuzum
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Mehmet Akgune Rf Altın İğne Yaptırdım Mutsuzum