Arkadaslar konuyu nereye acsam bilemedim.
-- Başta belirtmek isterim, bu hafta ki ilk izin gunumde koşa koşa doktora zaten gideceğim fakat tatil gunume 1 hafta var neredeyse ve ben artık bu ağrıdan kafayı yemek uzereyim, sadece fikir edinmek amaclı yazıyorum yada ben ne yapabilirim bu agrıyı hafifletmek icin beni yaşayan anlar oyuzden ona gore yazarsanız sevinirim --
Ben , felaket bir boyun ağrısıyla cebelleşiyorum, aslında yıllardır var , doktora da gittim daha once ama hafifti yani.. şu sıralar yaşadığım, baya yanmalı bir ağrı birde baya baskı hissediyorum. ozellikle boynumdaki omuriliğimin orası acıyor gibi.. nedir bu yani boyun fıtığı gibi geliyor bana, ama onda da kolda uyuşma vs oluyomus bende onlar hic yok yani %50 tutuyo , yada boyun duzlesmesi filan mı acaba deliler gibi arastırıyorum inanın cok pis bir ağrı cunku. Mesela sıcak havlu uygulaması mı sıcak duş mu yapayım ne bileyim egzersiz mi yapayım yada yastığımı mı değiştirsem baya ince yastıkta yatarken rahat ediyorum ama acaba daha yuksek yastıkta mı yatsam boyun yastığı filan mı alsam ya offf gercekten oluyorum ya bu kadar iğrenc bir ağrı olamaz ( sabah ve gun icinde iyiyim ama aksama doğru pertim bu mesele yuzunden
Boyun ağrısı
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Boyun ağrısı