Vaser liposuction oldum, deneyimi olanların yardımına ihtiyacım var,lutfen yardim
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Vaser liposuction oldum, deneyimi olanların yardımına ihtiyacım var,lutfen yardim
-
18-09-2022, 19:28:11Merhaba arkadaşlar,ben bundan 20 gun once Almanya'dan gelip Ataşehir'de vaser liposuction ile ameliyat oldum.Asil amacım aslında sonuk goguslerimi kendi yagimla buyutmekti ve bana cok zayıf oldugumu ve kilo almamin cok iyi olduğunu soylediler cunku yağı hem goğsume hem kalcama enjekte etmek istiyordum bu sayedede basenlerimden ve selulitlerimden kurtulmak istiyordum.neyse 155 boyunda 59 kilo ile ameliyata girdim,catlaklarim vardı ama bana sarkmadan filan bahsetmediler ve zaten 1350cc yağ alip 350 350cc kalcaya enjekte ettiklerini soylediler.Bu arada goğuse yağ isleminin kalıcı olmayabilecegi riski ve rontgenlerde surekli kanser hucresi olarak goruleceğini soyleyince ben silkona karar verdim ve aynı anda silikon ameliyati da oldum.Gel gelelim benim bu catlakların olduğu yerde dalgalanma mevcut ve ufak cukurlar kalcamin birinde de katlanma var.Aranizda kalca ve basen kısmında catlak olupta vaser liposuction olan varmı?ben şuan eskisinden beter olmaktan cok korkuyorum cok pişman oldum.Ve tecrubeleri olan arkadaşların acil yardımına ihticayim var.Bu cukurlar gecicimi yoksa dahadami beter olacak?eğer olan biri varsa bana fikir verirse cok sevinirim