Arkadaşlar ben kepce kulak ameliyatını Turkiyenin en iyi doktorlarından bir tanesine oldum yaklaşık 2.5 ay oldu. Ben bu siteyi 1 yıldır takip ediyorum ama yeni uye oldum bu gune kadar okuduklarınızı unutun.
Oncelikle şunu soyleyeyim bu ameliyat okadar zor ki oyle anlatıldığı gibi değil eğer olmak istiyorsanız sonuctan memnun olsanız dahi hayatınızdan 1 YILI silin eğer gercekten cok abartılı bir kulaklarınız yoksa kesinlikle olmayın yemin ediyorum mumla ararsınız eski kulaklarınızı bu elbise değilki beğenmeyip iade edesiniz. İllada ben ameliyat olmak istiyorum derseniz turkiyede tek bir doktor var suleyman taş tamamen eriyebilen dikişler kullanarak flep yontemi ile ameliyat yapıyor. Bu doktora ameliyat olup ilk 3 ay kulağınızı koruyabilirseniz sonuc omurluk bunun dışında hangi doktor hangi teknikle yaparsa yapsınhepsi kalıcı dikişler le yaptığı icin proplem, varsayalım kulaklarınız acılmadı o dikişler başınıza bela olur. En kucuk bir tramvada dikiş cildi kesiyor icerde yara oluşuyor kalıcı dikiş olduğu icin kıkırdak hep sert sanki alcı ile kulağınızı kalıba sokup kafaya takmışlar İkincisi ise doktor seciminde ameliyat tan sonra hastasını yarı yolda bırakmayacak ilgilenecek doktor secin benim 6 ayım dolsun eğer sonuc istediğim gibi olmasa doktorumu tum Turkiye tanıyacak oyle kolay anlatıyorlarki her şey parayı alana kadar ayrıca erkeklere kesinlikle tavsiye etmiyorum cunku traş olurken hayatınız kabusa doner. Bu doktor lara kızıyorum kardeşim para almak icin amaliyatı cok basit anlatıyorlar hepside kelime oyunu yapıyor en iyisi dahi kalıcı diyemiyor uzun omurlu diyor. Cok sinirliyim 3 ay daha bekleyim bunlara otoplasti yi bıraktıracağım
Kepce kulak ameliyatı otoplasti
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kepce kulak ameliyatı otoplasti