Sevgili değerli kadın arkadaşlarım,
Can sıkıcı bi konu uzerinden yardım ve deneyimlerinizi bekliyorum. Moralim ve psıkolojım malesef buyuzden cok bozuluyor Pandeminin ilk gununden beri olmamıştım mutluydum fakat yakalandım; 10 ocak tarihinde yoğun ateş/sırt ağrısı/ vucut ağrısı ile hastaneye gittiğimde pozitif cıktım. Covidin 4.gunu hastaneye kaldırıldım, yaklaşık 6 saat oksijen verildi serum tedavisi vs. 1 hafta antıbıyotık, oksuruk şurubu ilaclar kullandıktan sonra bugun 10. gunum. Aslında 7-8-9. gunlerinde daha iyiyidim. Fakat dun geceye kadar azalan sırt ağrım dun gece bi anda yoğunlaştı. Covid geciren arkadaşlarım sizlerde sonradan boyle ağrısı artan oldu mu?
Sanki yanma gibi aynı zamanda oksuruğum de cok. Goğsumde sıkışma 4-5. gunlerde ki gibi değil fakat yıne de bı tık ağrı var. Cam kozalağı şurubu iyi geliyormuş, bugun buldum biyerlerden soyledim gelecek. Fakat neden azalma olmadı, sırt ağrım neden bukadar cok.. Devamlı uyuyakalıyorum, halsizlik gecmiyor. Bu oksuruk nicin bitmiyor , bitkisel bir şeyler kullanıp hal caresini bulan var mı? Bu dertleri yaşayan iyileşen arkadaşlarım varsa oneri almak istiyorum, zaten ucamıyorum sanki sağlığım gitmiş gibi hissediyorum (Buarada 2 biontech aşım mevcut yaptıralı 3 ay oldu)
Pazartesi gunu doktora gideceğim , korkuyorum akciğerlere inmiş olabılır mı? İcim daralıyor duşundukce, sizi de daralttıysam kusuruma bakmayın. Herkese sağlıklı huzurlu gunler diliyorum, sevgiler