Merhaba arkadaşlar.
Hemen konuya girmek istiyorum.
Uzun sureden beri ozetlemek gerekirse belimden ustu ozellikle gogus bolgemde ve boynumda daha cok sol omzum tarafında gecmeyen bir ağrı var. O kadar ki geldiği zaman konuşamıyorum bile.
Bazen ağrıyan yeri buluyorum sanki orada minik minik ağrı keseleri var bir iki defa yavaşca ovunca kayboluyor başka bir yere kayıyor.Masaj yaptırsam ağrıyan bir yer yok gibi ici ağrıyor cunku fayda etmediği gibi masajdan sonra daha da coğalıyor ağrım.
Dun gece yattım oluyorum sandım.Yatamıyorum,kalkamıyorum, konuşamıyorum bile,sancı gibi...
Belimden ustu kopsa inanın daha fazla canım yanamaz en ufak hareketimde bile kat be kat artarak devam ediyor.
Ağrıdan ağlayacak duruma geliyorum. Ama o kadar canım acıyor ki ağlayamıyorum bile. Boynumda fıtık ve boyun duzleşmesi de var. Ağrılarım icin gitmediğim ne gogus ne de kalp doktoru kaldı hic birisinde bir şey cıkmadı beyin cerrahisinde daha anlatırken psikolojik dendi.Psikolog olan kuzenime sordum oradaki sinir ucların ağrıyor olabilir dedi.Allah aşkına bu kadar ağrı psikolojik olabilir mi???
Eğer gercekse ciddi olarak soyluyorum hastaneye yatmam lazım. Sizde yada cevrenizde bu şekilde ağrı ceken ne bileyim bulunamayan bir hastalığı olan var mı ? Cunku ciddi ciddi ilk vakası benim olduğum bir hastalığa sahibim gibi geliyor.
İnanın kafayı yemek uzereyim. Şuan yazarken bile boynum ve omzum kopacak derecede ağrıyor.
Buraya yazma nedenim başına boyle bir şey gelen yada şu polikliniğe şu doktora git diyecek biri var mı ? Hayatım ciddi derecede kısıtlanıyor. Her gunum ızdırap olmaya başladı. Midemde de ulser var ilac icmekten midemden de olacağım . Cok yoruldum.
Gecmeyen aĞrilarim...
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gecmeyen aĞrilarim...