Selam arkadaşlar Cumartesi gunu kızım covid olduğunu oğrendik izolasyona aldık teste ben goturdum ki cok dikkatli davranıyordum.Kizim 16 yaşında ilk gun ağır gecirdi ayaklandı şukur.
Ailede bir şey yok iş yerinden eşime ve bana direk rapor cıktı zaten.Ben de pazar gunu din bucak temizlik yaptım.Pazartesi kalktım kahvaltı hazırladım kahvemi icitim derken aniden bir boyun ağrısı başladı.Esime o ovuruyordum derken sanki virusun yayıldığını hissettim.Boyundan omuza, belime,başıma ve ayaklara bunların hepsi ,yarım saatte oldu.Hemen izole ettim kendimi ve teste gittim ki 14 subatti o kadar hazırlık yapmıştım ,1 hafta oncesi pozitif.Daha once de aynı tarihte ailecek grip olduk.
Neyse uzatmadan arkadaslar ben dayak yemişim otesinde acı cekiyorum cok kotuyum, eşim abartma, kendini bırakma diyor ama ben ayakta duramıyorum ,denge kaybı var.yemek yemek bile eziyet git gide ağırlasti.Kafama cekic caktilar gibi aynı.Ne yapmalıyım.Normal mi bunlar. İlac olarak d vitamaini ve ağrı kesici verdiler bir de suda eriyen magnezyum olması lazım.
. Esim iki doz ,ben tek doz asiliyim eşim negatif cıktı ufak oğlumuza o bakıyor kızım ve ben diğer oradayız.
Su an uykudan uyandım dunden beri yatıyorum.Biraz iyi oluyom yarım saat sonra kotu cok cvp veremezsem kusura bakmayın ama yorumları okuyacağım.Yazdiklarinizi dikkate alacağımTesekkurler.
Covid19
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme