Lomber ve inceleme alanına giren alt torakal intervertebral disklerde dejenerasyona bağlı T2 ağırlıklı goruntulerde sinyal kaybı mevcuttur. L4-L5 ekleme bakan end platolarda modik tip II diskojenik değişiklik izlenmektedir. Konus medullaris normal lokalizasyon ve sinyal intensitesindedir. L1-L2 duzeyinde disk ve bilateral noral foramenler normal genişliktedir dural keseye ve sinir koklerine bası saptanmadı. L2-L3 duzeyinde minimal diffuz bulging mevcuttur dural keseye ve sinir koklerine bası saptanmadı. L3-L4 duzeyinde diffuz bulginge ilaveten sol foraminal yerleşimli disk protruzyonu mevcut olup sol noral foramen daralmıştır dural keseye ve sinir koklerine bası saptanmadı. L4-L5 duzeyinde diffuz bulginge ilaveten posterosantral yerleşimli disk herniasyonu mevcut olup dural keseye bası izlenmektedir. Bilateral L5 kokune temas mevcuttur. L5-S1 duzeyinde diffuz bulginge ilaveten posterosantral yerleşimli disk herniasyonu mevcut olup dural keseye bası izlenmektedir.Bilateral L5 sinir kokune temas mevcuttur. Daha doktoruma gostermedim ama sanırım bel fıtığı var onca fizik tedavi gordum kac tane iğne yedim bir faydasını gormedim