Arkadaşlar merhaba, 20 gundur oksuruk ve boğaz ağrısı hatta 2 gunde ses kısıklığı yaşadım. Bu durum başladığında acile gittim, hemen test istediler. test verdim negatif cıktı. Şikayetim artınca 3 gun sonra yine gittim ilac almaktı amacım ama yine teste yonlendirdiler yine negatif cıktı ve bende surekli test vermekten bıkıp gitmedim. Dun artık oksurukten ciğerim cıkacaktı, bas ağrım felaketti başka bir devlet Hastanesi'ne acile gittim. Yine test dediler yalvardım artık dedim test vereyim ama nolur birde ilac verin olecek gibiyim diye. Ciğer filmi aldılar sağ tarafta biraz tutulum var dediler zaturre dediler ama yine de test verdim. Ayrıca ilac yazdılar antibiyotik ve hava. Sabah test sonucum geldi pozitif. Ama ben oksurukten kas ve baş ağrısından geberiyorum. Kizlar olecek gibiyim. Şu satırları yazmak bile o kadar uzun surdu ki. Gunlerdir hastayım, ağrı sizidan yemek yiyemiyorum gunlerdir. Aile hekimi aradı durumu soyledim yapacak bişey yok diyor. Ben boyle bir ağrı sızı hayatimda gormedim.. Oğlumda kac gundur oksuruyor ama hafif durumu. O da benim gibi olacak diye odum kopuyor. Calışmıyorum da nereden aldık bilmiyorum.. niye yazdım onu da bilmiyorum, oyle hastayım ki cocuk gibi ağlayasım var