ben 2 sene once parkta otururken kafama bir top geldi.şiddetinden gozluğum yamuldu.top sağ tarafa vurdu ama benim sol tarafım ağrıdı .cok baş ağrısı oldu gecer diye once onemsemedim.2 ay sonra cift gorme oldu.doktora gittim durumu anlattım.beyin tomoğrafi si cektirdi bişey yok dedi.beyindede bişey yokmuş gecer diye pek onemsemedim gectide.ara ara oldu ama az.bu sene gene başladı ama bu sefer cok daha kotu.soğan doğrarken elimi kestim bir hafta pansuman yapıcak kadar cok kestim cift gordum omu bumu derken parmağımı goremedim.birde kafamı odanın kapısına vurdum gozluk yamuldu gene.yani baya yaşam kalitesini etkilemeye başladı.bu arada cift goruyorum diye birde goz doktoruna gittim.yakın gozlugumu değiştirdi okadar.sağa sola carpmalar olunca bu sefer araştırma hastanesine gittim neroleji bolumune.gene beyin le alakalı renkli emar muayneler tahliller gene bişey cıkmadı.goze git ama bu sefer cerrahpaşaya dedi doktor.gittim birkac tane goz doktoru baktı şaşılık bolumune yolladı bir suru testler tahliller.goz rontken i gene bişey bulamadılar bu arada ona randevu bekle buna bekle aradan 3,4 ay gecti benim cift gorme azaldı.birazda alıştım heralde once goruyorum sonra ciftleşiyo hemen gozumu kapatıp acıyorum.oyle hayata devam etmeye calışıyorum. okumak cok zorlaştı bir tek bir cift goruyorum.bende ağır ağır okuyorum.cok yoruldum hastanelerden bişeyde bulamıyorlar interneti yeni aldık kendim bir araştırma yaptım.cift gorme neden olur diye ceşitli hastalıklar arasında bana uyan bir hastalık olduğunu gordum.hastalığın belirtileri benim ceşitli rahatsızlıklarımada uyuyor.hastalığın adı***-mayastania-gravis-miyasteni***-bir kas gucsuzlugu hastalığı neden olduğu bilinmiyormuş ama tum belirtileri bende var.bu hastalığı duyan varmı.nasıl teşhis ettirebilirim.ne tahlilinde ortaya cıkar. sabırla hikayemi okuyup cevap verenlere şimdiden teşekkur ederim.