merhaba arkadaşlar..
1 haftadır hic aralıksız başım,gozum ve ensem ağrıyordu.dayanamayacak kadar değil ama gunluk yaşamımı etkiliyordu.ozellikle başımı one eğdiğim zaman inanılmaz bir zoklama,başımda uyuşma hissi ve gozlerim cıkacak gibi ağrıyordu.gozlerim bozuk sandım.bugun goz doktoruna gittim gozumde herhangi bir sorun cıkmadı.norolojiye gittim.doktor doğru duzgun muayene etmeden,şikayetlerimi dinlemeden,sadece başım cok ağrıyor dememle migren teşhisi koydu!icim rahat etmedi ozel hastaneye gittim.epey bir muayeneden gectim ve tomografi cekildi.tomografide hic bir şey cıkmadı.doktor muayene sırasında sinirlerin cok gergin dedi.gerilim tipi baş ağrısı teşhisini koydu.1 haftadır suren ağrımı gecirmek icin ağrı kesici iğne verdi iğneyi yaptıktan sonra rahatladım ama tabi oda gecici cozum.Xanax,Nimes,Selectra ilacları yazdı.xanaxı istersen kullanma uyuşturucu etkisi var ama sinirlerini gevşetir dedi.xanaxı almadım korktum acıkcası.nimes ve selectrayı aldım.selectrada antidepresan hapıymış.gecici gozum olduğu icin bu tip haplar kullanmayı istemiyorum.onuda kullanmaktan vazgectim.benim ağrım ensemden kalkıyor.cok tutulmuş taş gibi.boyun egzersizleri onerdi doktor ve gevşeme egzersizleri..onları uygulayacağım.
aramızda gerilim tipi baş ağrısı ceken ve bu ağrıları nasıl yendiğini anlatacak arkadaşlara cok ihtiyacım var..hepinizi cok opuyorum
Aramızda Gerilim Tipi Baş ağrısı ceken var mı?
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Aramızda Gerilim Tipi Baş ağrısı ceken var mı?