Arkadaşlar bu konu onceden acılmış ancak bilgileri biraz eksikti Şarkıda benim bulabildiğim dizeleri yazacağım

------------------------------------------

B.k kokan ağızlardan cıkan rap sade kufur (burada cezaya diyor cunku ceza da cevap olarak ''senin ağzının kokusu bin evin helası yazmıştır)

Ben artık kendimi buldum sizler sapıtacaksınız (malum sansar adlı kişiye )

Yuzume gulme arkamdan konuşurken adam ol lan (kime cozemedim ama iyi laf koymuş )

Kopeklerin bile vefası seninkisi yanında yeğdir (burada cezaya demiş olabilir ceza nankorluk damgası yedi cunku )

Muşamba dudaklarınızı yırtmak geliyor icimden ve aklım gidiyor başımdan (ustat kime sinirlenmişse artık )

Atışları yap boş kovanları topla var hedefine mermilerin hep ıska (sago kendisine atış yapanların hedefi tutturamadığını soyluyor zaten bir programda da soylemişti)

Hey dopic senin rapler sıska batan geminin malları herkese beleş (bu da fuat icindi )

Eş eş rapi eşeleme eşek (bu da fuat veya sansara)

Yalaklar yaladıklarıyla boğulur (bu da cezaya olmalı cunku disstorion ep de yalaka damgası vardır cezaya burada da dile getirdi ustat

Sizin şarkılarınınz harbi cocuk şiiri (burada sansar fuat cezaya kafa goz dalmış sagopa )

Veeeeeeee en ezici yer

Ezil bukul onumde rezil uzul buzul cahil sefil
Ozur mozur dileme benden
Yıkıl defol bıktım sizden
Diline ne der benim nutuk
Ezik mahluk rapin lavuk
Kulak duyar dilin tutuk
Ben kuş gribi sen tavuk

EMEĞE SAYGI