Alerjik Rinit icin doktor onerisi veya cozum var mıdır?
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Alerjik Rinit icin doktor onerisi veya cozum var mıdır?
-
18-09-2022, 19:08:34Merhaba arkadaşlar size senelerdir cektiğim bir dertten bahsetmek istiyorum. Cocukken alerjik astım bronşit hastalığı gecirdim ve şuan yaşım 17 hala izleri suruyor ve bana bu hastalık bir de alerji gribi bıraktı. Bildiğiniz uzere alerjik rinit alerjen maddeye karşı hapşuruk ve burun akıntısıyla ilerleyen bir durum ve bu bende sadece bahar ayında değil yıl boyu her gun devam ediyor. Cunku alerjim olan madde toza karşı cıktı test yaptırdığımda. Ve tozun olmadığı bir yer duşunemeyiz evde annemin yaptığı temizlikler temiz hava icin dışarı cıkmalarım artık hic birisi işe yaramıyor ve cok can sıkıcı bir durum. Bizim buradaki devlet hastahanesine gittiğimde bana levmont (alerji ilacları) , burun spreyleri gibi bir suru şeyler yazıyorlar yaşım genc ve kucuklukten bu yana bir suru astım ilacları oksuruk ilacları kullandım (actidem, nasonex, astim fısfısları, brically, .. vs vs) ve ileride bu ilaclarda bana etki etmeyecek zaten rinit icin kullandığım ilacları kullanırken iyiyim ama alerjim aşırı yusek olduğunda etki etmiyor birde bir suru yan etkisi var ilerisinide duşunmem gerekiyor. Bunun tedavisi de aşı tedavisini duydum deri altı yapılanı kendime uygun bulmuyorum cunku guvenemiyorum ve iğneli yontemi deneyip.işe yaramamış bir suru insan var. Dil altı aşı tedavisini duydum acaba yaptıran var mı? Maliyeti ne kadar oluyor? Ben sakryada yaşıyorum yaşadığim yerde yapılıyor mudur bir bilginiz var mı? Bu yontemi yazdığımda internete sadece dr yonca tabak cıkıyor bu sene universiteye hazırlanıyorum bu tedavide uzun soluklu bir surec surekli istanbula gitmem ve maliyet acısından yuksek olduğunu dusunuyorum sizce ne yapmalıyım???