Merhaba kızlar..Ben boyun germe ve yuz liposuction ameliyatı hakkında sizlere yol gostermek ve benim yaşadığım kotu sureci yaşamamanız icin Operator Doktor Hakan Teymur'la yaşadığım korkunc sureci anlatmak istiyorum.
Yuzumde bir senedir bir yorgunluk ve cilt esnekligimde bir gevseme hissettiğim icin orta yuz gormenin bana iyi geleceğini duşunup ameliyat icin doktor araştırdım.Once Zekeriya Kul uzerinde durdum fakat cok yoğundu ve o surecte Hakan Teymur'un asistanı fiyat verince kendisiyle goruşmeye gittim.Bana germe onermedigini,yuzumde germe yapmaya değecek bir sarkma bulunmadığını soyleyerek burun ameliyatı ve alt yuzu toparlayacak bir boyun germe ameliyatı onerdi.Yuzum yuvarlak hatlı olduğu icin de yanak kenarlarina cok kucuk oranda liposuction yapmayı duşunduğunu soyledi.Kabul ettim.Ameliyat oldum ve surec cok ağır geciyordu.Burun icinde yaralar oluştu,kanama on beş gun durmadı.Yuzumde problemler belirmeye başladı.Liposuction yaptığı yerlerde ici su dolu gibi kocaman balonlar oluşmaya başladi.Kulak arkasındaki dikisler bir turlu kaynamadigi gibi hergun kanama yapıyordu,iltihap kaptı.Bu problemleri asistanlarina surekli bildirmeme rağmen doktor bunlarin bir problem olmadığını soyleyip,asistani aracılığıyla "Ağrı kesiciye devam" diyordu.Problemler ilerleyerek devam etti ve kulağımın dikişi 23.gune rağmen kaynamadi,acı icerisinde kıvrandim.Asistaniyla "Bir merhem de mi oneremiyor, yalvarmamiz mi lazım" şekline varana kadar yazismalarimiz oldu.Ve artık sabrim taştı ve baska doktorla bu surece devam etmem gerektiğini anladım.Baska bir doktordan randevu aldim fakat iyi doktorların randevuları cok dolu oluyor,bir hafta sonra başka bir doktorla randevum vardı fakat işlerim cok aksamaya başladığı ve cumartesi gunu işimde olmam gerektiği icin bu problemi bugun cozmesi icin maalesef hata yaparak yine kendisine gitmek zorunda kaldım.Gittigimde zaten hosnutsuzlugumu biliyordu,surpriz birşey değildi bu.Fakat uste cıkarak suclu psikolojisiyle benim ustume gelmeye başladı.Ses tonu dover gibi,surekli suclayan tavırlar.Bununla da yetinmedi hakaretvari konuşmaya başladı.Surekli konuştu, surekli sucladi,bana "senin psikolojim bozuk" dedi.Sanırım hataları boyle daha gorunmez olur diye duşundu.Yuzumde kocaman bir su kanali var ve sizi sedyeye yatırmış surekli başınızda soylenen birini duşunun.Yuzumdeki o şişliği şırıngayla alacakmış,Baticon surdu ve sonra yerinden kalkarak "Ben seni anladım,sen bir daha buraya gelmeyeceksin.Senin fotografını cekecegim ben" dedi.Ben ise oraya bozduğu yuzumu tedavi etmesi icin geldiğimi ve once tedavi etmesini,tedavim bitip de yuzum iyilesirse o zaman fotograf cekebileceğini soyledim.Anladigim kadarıyla oyuncu oldugum icin burun ameliyatiyla ilgili kendi reklamını yapacaktı.Fakat yuzumu bozdu,onu ne yapacağız? Fotoğraf cekmeden tedavi etmeyeceğini soyledi,bense tedaviden sonra fotografi kabul edebilecegimi soyleyerek kalktım ve montumu giymeye gittim.Beni iki bileğimden yakalayıp,iki bileğimi birlestirip tutarak gitmemi engellemeye calıştı.Kurtulmak icin caba gosterdim,kurtuldum yine kolumdan yakaladı.Yine kurtuldum antreye kadar boyle mucadele ede ede gelebildim.Kapiyi actım cıkacaktım,kapınin onun gecti,kapıyı kapattı,kapıya sırtını dayadı.Cekilmesini soyledim, dinlemedi,bir turlu gitmeme izin vermedi.Asistanlarina baktım,onlar da mudahale etmeye cekindiler.Uzun uğraşlardan sonra tekrar kapıyı actım,bu sefer ayağını kapıya dayadi ve gitmemi yine engelledi.Son kez tekrar kapıyı acıp cıkıp gidebildim.Kimin psikolojisi bozuk anlamiş olduk bu tavirlariyla ama ağır ve zor bir deneyimdi.Resmen alıkoymaya calıştı beni, nasıl bir ruh halidir anlayamadım.Biz kime guveneceğiz bu hayatta doktorlara bile guvenemeyeceksek? Bir doktor nasıl bu kadar korkunc ve kontrolsuz davranabilir? Orasi Fulya Terrace olmasaydı ne olacaktı,bu psikolojik ve fiziksel şiddet devam mı edecekti? Ya asistanları yanında olmasaydı,daha mı ileri gidecekti bu şiddet.Bir doktor nasıl hastasını bileklerinden yakalayıp gitmesine mani olmaya calışır,nasıl kolundan tutar tekrar tekrar,nasıl kapınin onune gecip alıkoyar? Ben bugun yasadiklarimi hayatımda ne aile fertlerimden,ne arkadaşlarımdan,ne iş hayatimda ne de ozel hayatımda yaşamadım.Ben nasil bir doktora denk gelmisim boyle.Bu doktora ilk gidecegim zaman Kadınlar kulubu'ne ismini yazıp arastirmak istedim ama hakkında maalesef tek kelime bulamadım.Ayni problemleri yaşamamanız icin yazıyorum arkadaşlar, dikkat edin kendinize.Hem yuzunuzu bozuyor hem de memnun olmamanizi kendine yediremeyerek kaba saba davranip kontrolsuz davranışlarda bulunuyor.Halen şoku atlatamadim.Kendinizi seviyorsanız semtine ugramayin,kendinize yazık etmeyin.
Şimdi bu yazıdan haberdar olursa eminim muridlerine yorum yağdıracaktir.Zira yapmadigi sey değildir.Sitesine olumlu yorum yapilmasi icin az ricada bulunmaz.
Son olarak yuzumun halini de ekleyeyim,yaşadıklarımla birlestirin,ona gore gidip gitmemeye karar verin.