arkadaşlar bu hastalıkla tanışan kendi veya bi.tanıdığı yaşamış veya yaşıyor.olan birileri var mı?
ben kendileriyle tesadufen tanıştım bu şubat ayında bi baş donmesi bu bulantı kusma ayakta duramıyırum.o arada gribtim sanırım bopazımda iltihab var mideme.akıyo bulnatı yapıyo dedim kbb ye gittim.kbb şikayetlerimi.dinledi sende mmeniyer vardır ilacları kullan iyi gelirse meniyersindir dedi.cıktım ama tedavi.şekli.bana sacma geldi.kullanmadım ilacları sonra sanırım gozluk derecem buyumuştur dedim goze gittim.yeni mezun olmuş cıtı pıtı bi hanım ve mesai bitişine de 20dakka var.tabiki bakarım dedi ben anllatım o dinledi beni iyice bi kpntrol etti bu anlattıklarının gozle alakalı durumlar değil ama haksız da deuilsinşz ve iyiki gelmişsiniz dedi goz sinirinizde siliklik var yani beyninizde bişeyler var norolojiye gidin dedi.ben tabi kendimde değilim ayakta duramıyorum.eşime kucuk bi not kagıdına şuphelendiği herşeyi yazarak bizi noroloğa gonderdi "",o not kagıdı benim.canım.""sonra cıktık norolojiye.ha oyle mi bi mr isteyelim dedi gonderdi ben kendimi.de bildiğim icin hocam mr a boyun mr ı da ekler miisniz dedim.mr sonucu cıktı.ve sonucu kım okusa anlar beyim mr sonucu temiz yazıyo.cok şukur bin şukur Allahıma lakin başım donuyo bulanıyorum bunun bi sebebi olmalı mr da sadece boyu da fıtık ve duzleşme yazıyo bunlar mı yapiyo hocam bana bunu dedim yok o kadar fıtık ve duzleşme bende de vardır dedi.e ne peki derdim.senin bi derdin yok bacım pisikolojik seninki dedi.popoma baarak geri cıktım.e koskoca dr hem mr da temiz.demmeki.gercekten psikolojik benim durumum diyorum ama gala dunya donuyor bı denge sorunu bulantı eşimin aklına goz dr nun verdiği not kağıdı geldi o kağıtta noroloji ne derse desin vana geri gelin yazmuş.Allah razı olsun eşimden.gittik gozcuye aa.gozcu değişmi.genc bi erkek neyse verdij not kagıdını okudu bi gecin bakalım dedi.baktı iyice o da evet meslektaşım haklı eğer noroloji.oyle dediyse siz buralarda oyalanmayın fakultede iyi bi.norolog bulun cunku goz sinirinize baskı var dedi.o gece de kristallerim oynamazmı mı.iyşce ibdan oldu hayat.en dip gunlerimi yaşıyorum .neyse gittik fakulteye once goz.sonra noroloji.hastalığımın adı konuldu yalancı tumor.sevindirici.nokta tumor yok ama onu takit eden birşeyler var.diazomid.verdi 4*1kullan iki hafta gel.dedi gozcu.sanki.azalıuo gibi.diyince norolog o zaman seni.yıptarmayalım 2*1yapalım dedi.e bu gevşekliği ben duyarımda dururmuyum ben de ya ictim ya icmedim kontroluma zamanında gştmedim.gecen gittim yşne odem.var4*1e geri.donuş.yaptık.yan etkiler az az hisediyorum.inşallah tamamen gecer.gecmez gşbi.şeyler okudum uzuldum.sizler de paylaşın ki.birbirimize destek olalım.canlarımunku.sadece kadınlarda goruken bi hastalıkmış.ve acık tenliler genelde oluyomuş.