Herpes hastalığı !!!! Lutfen yardım! Cok zor durumdayım?
Sağlık0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Herpes hastalığı !!!! Lutfen yardım! Cok zor durumdayım?
-
18-09-2022, 18:56:19Merhabalar, hayatımın en zor doneminden birisindeyim. 2 bucuk senelik bir sevgilim var birbirinizi cok seviyoruz. Elbette herkes gibi bizimde derdimiz sıkıntımız oluyor. Lakin yakın Zaman'da ben birşey oğrendim. Sevgilim Herpes hastalığına sahip bu hastalık Hakkı'nda ne biliyorsunuz bilmiyorum ama ben araştırdım. Bulaşıcı bir hastalıkmış ve cinsel yolla bulaşıyormuş. Ağrılı semptomlar falan gozukuyormuş. İsterseniz bir siz de bakın. Herneyse sevgilim benden once ilişki yaşamış ve bu hastalığı kapmış, Cunlu yeni bir hastalık değilmiş ama erkekler pek anlamazmış bu virusu taşıdığını zaten başka birşey icin kan tahlili verdiğinde bu virusu taşıdığını oğrendik. Ve gercekten evleneceği insanın yani cinsel ilişkiye gireceği insana da bulaşıyormuş. Normal doğum yapamazmışsın mesela cocuğa da bulaşırnış falan. Belki aranızda bu hastalığı Bilen vardır? Bu ne derece etki ediyor kadınlarda? Ya ben napıcam kafayı yicem? Nolursunuz yardım edin. Bu arada biz cinsel ilişkiye henuz girmedik. O yuzden Bana bulaşmadı henuz. Nılursunuz yardım edin. Ayrılmak mı lazım bapıcam? Yani bu allahtan gelen bir hastalıkta değil? Bazı mekanlarda bulaşmış bir cinsel hastalık. Ben onu cok seviyorum napıcam?