Merhaba arkadaşlar
ben 29 yaşındayım. 25 yaşından beri donem donem sigara kullandım. Bir yıl bıraktığımda oldu ancak bu bir yılın sonunda tekrar başladıktan sonra gunde bir pakete cıkmış bulunmaktayım. Ve artık gerek cildime yaptıgım yatırımlar, gerek erken yaşlanma gibi bir duruma maruz kalmamak ve de ic organlarımın sağlığı icin c*ampix ilacını aldım. Defalarca denememe rağmen bu sefer yalnızca irade ile bırakamadım ne yazık ki.. Kesin cozumcu olduğum icin nikotin bantları, haplar, sakızlar hepsini araştırdım. Recete ile de alınabildiğini oğrendim. Ancak buna vaktim ve doktorların insiyatifine kalma niyetim olmadığı icin (biraz masraflı bir ilac) gidip eczaneden aldım 3 gun once. Bu ilacla bırakıp bırakamayacağımı bilmiyorum. Buraya gunluğumu ve her gun 'gun gun' ne hissettiğimi, nasıl bir surec yaşadığımı paylaşıcam. Umarım bırakmayı başarabilirim ve umarım burada konumu okuyup bu başarıya ortak olmak isteyenlere vesile olabilirim. Birine dolaylı veya direkt yoldan yapılan her yardım yıldızınızı yukseltir, bir astrolog tavsiyesi vermiş olayım
Sigarayı Bırakma Gunluğum
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sigarayı Bırakma Gunluğum