Merhabalar herkese,
Arkadaşlar karar aşamasındayım ve sizlerin bilgi ve tecrubelerine cok ihtiyacım var. Yaşım 32 ancak 42 gibiyim. Biraz genetik faktorler biraz cevresel faktorler cildin yaşıma gore cok olgun.
İlgili araştırmalarım icime siner gibi oldu ama araştirmaya da devam ediyorum. Ancak kafamı karıştıran birkac durum var. Ben oğretmenim. Derin plan ya da endoskopik yuz yuz germe ameliyatı olursam sosyal hayattan baya geri kalacağım. Yaz tatilinde ameliyat olmaya kalksam tatil beldesinde yaşıyorum ve guneşten korunmak olanaksız olacak. Bu ameliyatı olursam rapor vs. Kullanabiliyor muyum ben? Başına gelen var mı acaba? Bir de ben Balikesirde yaşıyorum. Yani ha dedim mi muayene olmaya gidemiyorum onume gelene. Bu yuzden karar verirken gerek doktorun yetkinliği gerek ameliyat ucretleri vs. Hepsini kafamda cozup oyle gitmeliyim. Ancak telefonla goruşup "ortalama" bir fiyat sorduğumda inatla fiyat soylemiyorlar. Illa yuz yuze olmalıymış. Tabii ki yuzumun durumuna ve yapilacak işleme gore değişecek fiyat farkındayım ama benim merak ettigim misal bir endoskopik yuz germe ameliyatının ortalama fiyatı ne kadar? Sonucta bununla ilgili bir fikrim olmalı ki ucreti karşılayıp karsilayamayacağımı bilip ona gore gideceğim.
Farklı tavsiyelere de acığım.
Sizden ricam gerek ameliyat sureci ve sonrası gerekse ortalama hangi işlem ne kadar ucrete tabii bunlarla ilgili bilgi verir mısınız bana? Şimdiden teşekkur ederimbhepinize.
endoskopik yuz yuz germe
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- endoskopik yuz yuz germe