Merhaba iyi geceler hepinize. Konuya direkt girecek olursam, lise yıllarımda buyuk stres ve kaygı icerisinde bir insandım. Kilo takıntım yuzunden anoreksiya nevroza ile takiben 2-3 yıl uğraştım. Anoreksiyayı yendim fakat bundan oturu mu bilmiyorum ama artık ne yesem ne yapsam kilo alamamaya başladım. Diyetisyen ve psikiyatri ile de goruştum ustune kan testleri de normal cıktılar (buna hayret ettim doğrusu. Anoreksiya ile mucadele ederken boyum 1.59 kilom ise 38 idi.) Yine bir nebze de olsa yıllar icinde kilo aldım ama vucudumun duzeni alt ust olmuş sanki. Bir oğunu atlasam anında kilo(mubalağa) verir oldum. Normalde yerdim uc dort gun hemen alırdım değişmezdi de. Ozellikle anoreksik gunlerimde de oyleydi. Yerdim alırdım. Bana gore normal calışan bir vucuda sahiptim. Şimdi ne kadar cok yersem yiyeyim yok tık yok. Stabil artık. Colyak mı var diye de duşunmedim değil o da temiz cıktı. Kilomu takmıyorum bu arada, dert de etmiyorum lakin vucudumun dengesinin cok tuhaf bir şekilde kalıcı olarak değiştiğine oyle inanıyorum ve goruyorum ki.... Cevrenizde veya sizin yaşadığınız bir sorun oldu mu benim gibi zayıflık konusunda? Neler yaptınız?