Yardım koltuk altı lenfler ilgili
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Yardım koltuk altı lenfler ilgili
-
18-09-2022, 18:53:32Merhaba herkese Ocak ayında birden koltuk altımda lenf bezi şişmesimi diyeyim aslında oyle bir bez gibi birşey yok sanki kemiğin uzeri şişmiş gibi icten dıştan belli olmuyor bile ama hissedebiliyorum olunca koltuk altımda değişik birşey oluyor cok korktum gecen genel cerrahi bolumune gittim doktora hem goğuslerimi hemde koltuk altımda olanı anlattım ultrason istedi gittim cektirdim ama goğsumde sıkıntı cıkmadı koltuk altına gezdirip gecti birşey yazmadı onunla ilgili sonra doktora cıktım devlet hastanesi olduğu İcin başka doktor vardı doktor sonuclara baktı birşey yok dedi bende hocam koltuk altımda anlamadığım şişlik gibi bazen kayboluyor dedim regl yakındı belliydi yani doktor baktı evet lenf bezi korkulacak birşey yok genelde grip doneminde regl doneminde şişer dedi ama benim icim rahat etmedi kızlar internetten baktım hep kac santim olduğu olculmuş aceba ultrasonda gorurmuydu kac gundur aklıma neler geliyor emin olamadım 2 yıl oncede emzirmeyi bıraktım ondan mı kalan diyorum anlamadım lenf şişmesi bakıyorum ama oyle dışardan şişlik yok yardımcı olursanız sevinirim cok