Herkese merhaba şu an hastanede 6.gunum.oncelikle okuyan herkese başını kaldırsın ve şukur edip dua etsin.2 hafta once kadar evde baş donmelerim başladı 3.5 yaşında kızım var onun peşinde kosturmatan sicaklara yorum malum antalyadayım.sonra acaba vertigo mu diye KBB ye gittim demir ve vitamin eksikliğine bağladılar.gecen perşembe ogleden sonra birden saf gozum bulanık gormeye başladı ertesi gun flu cumartesi sabahi ozele attim kendimi acil kağıt yazdı pazartesi sabah fakulteye git diye.cumartesi gecesi acile geldim geliş o geliş halen yatıyorum. Goz ultrasonu gon tansiyonu goz anjiyosu hepsine bakıldı icerde sarı noktalar var iltihap var diyolar bizlik bişey degil norolojik gibi dediler.tomografi emar cekildi. Emarda plaklar goruldu leke gibi biseylermis. Buyuk ihtimal ms şuphesi var ve ben atak gecirmişim.Evimi kızımı cok ozledim beni neler bekliyor neye dikkat edicem her atakta hastaneye mi gelicem evde icecegim ilac varmı yaşayanlar nolur anlatın ama olumsuz şeylere girmeyin moral ihtiyacım var guzel hikayelere