Merhaba Arkadaşlar ,
Ben 2011 Şubatta Dr. Abdulkadir Goksel bey’e burun ameliyatı oldum. Abdulkadir Goksel bey’e burnumdaki deviasyonun giderilmesi ve burun dışındaki şekil bozukluğunun duzeltilmesi icin gittiğimde oldukca tedirgindim ne kadar ameliyat olmaya karar vermiş olsam da kafamda bir suru soru işareti vardı. Abdulkadir bey sorularıma ictenlikle cevap verdi. Ameliyat oncesi 3 kez goruştuk. Abdulkadir bey ‘in muayenehanesine gidip hastaların oncesi ve sonrası fotoğraflarına baktığımda yuzlerine en uygun burnun yapıldığını fark ettim. Fotoğraflarda kendini tekrarlamayan burunlar vardı. Doktor bey gerekli muayeneyi yaptıktan sonra yapılacak operasyon sonrası deviasyonun kaldırılıp , operasyon sonunda cıkacak burnumun kritiğini ve beklentilerimizin aynı doğrultuda olup olmadığını belirledik . Abdulkadir bey işini severek yapan , hastasına değer veren, titiz , hastasını cok iyi dinleyen, el becerisi olan, farklı bir bakış acısına sahip, baktığı zaman her ayrıntıyı gorup olumsuzluğu olumluluğa nasıl ceviririmi cabuk kurgulayıp uygulayan bir doktor. Bunları yaptığı ceşitli operasyonlardan gorebiliyorsunuz. Yuz fotoğrafım cekildi bilgisayar uzerinde burun cizimleri yapıldı. Ameliyatım ve ameliyat sonrasındaki iyileşme donemimde ağrısız bir surec gecirireceğimi , şişliği en az seviyeye cekeceklerini, (şişlik icin hilotherapie maskesi yle) yuzdeki morlukların derecesinin cilt rengine gore değişeceğini soyledi. Abdulkadir beyle ameliyat oncesinde konuştuğum her şeyi birebir yaşadım. Ameliyat sonrası hic ağrım olmadı. Hilotherapie maskesi yardımıyla şişliğim en az seviyedeydi . Estetik yaptıran tanıdığımın yuzunun balon gibi şiştiğini gorunce benim yaşamış olduğum yuzumdeki şişlik ; şişlik değildi. Deviasyon sorunum da bu operasyon sonrasında ortadan kaldırılıp yuzume en uygun ve guzel bir burun yapıldı. Burnum cok guzel ve doğal, yeni tanıştığım hic kimse burnumdan estetik olduğumu anlamıyor.
Ne amacla olursa olsun burun ameliyatı planlayan herkesin Abdulkadir bey’le en azından fikir almak amaclı bile olsa goruşmelerini tavsiye ederim. Sandığım gibi korkulacak bir ameliyat oncesi ve sonrası yaşatmayan Abdulkadir Goksel bey’e teşekkur ederim.
Burun ameliyatı planlayan herkese şimdiden gecmiş olsun…
Dr. Abdulkadir goksel hakkında Bilgi paylaşım
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Dr. Abdulkadir goksel hakkında Bilgi paylaşım