Alcatraz'dan.. onemli..
Oncelikle herkeze selam. Kendim ve butun arkadaşlarım adına yeni yılınızın mutlu ve sağlıklı gecmesini dilerim.
Sizlere bir kac tatsız hadisenin haberini vermem gerekiyor. Hepinizin bildiği gibi,değerli abimiz sevgili "Selim Dindar" ın kaybıyla Heja ve hepimiz icin zor gunler başlamış oldu. Verdiğimiz sozleri unutmamak adına 2009'un sonuna kadar soz verdiğimiz "Seremoni Efendisi","Maf'olursun" ve "Gayet Sade" isimli Alcatraz albumlerini sizlerle buluşturduk. Ve herne kadar Sansar Salvo kadar dinleyicisi olmayan Kapadokya FM kanalının son yayınlamış olduğu listeye gore başarısız olmuş olsakta, unutmayın ki, ceşitli CD shopların listelerinde,klibimizde tek bir seks objesi kullanmadan Rap kategorilerinde "Seremoni Efendisi"ni uzun sure birinci tuttuk. Yani yeraltına soz verdiğimiz gibi en tepede tuttuk..
Şimdi gelelim sıkıntı verici haberimize. Bazılarınızın bildiği gibi Sansar son donemde bazı sağlık problemleri yaşıyordu. Yine de sizleri madur bırakmamak amacıyla Bakırkoy,Antalya ve İzmir konserlerini de sahneleri kısa tutarakta olsa gercekleştirdi. Gecirdiği birkac operasyondan sonra yapılan tetkiklerde Lenf kanseri olduğu anlaşıldı.. Bildiğiniz gibi 2007'den bu yana Adrenalin ve Seremoni Efendisi isimli albumlerini yayınlamak,tanıtmak ve konserlerini vermek icin surekli kendini zorladı.
3 Ocak 2010 itibarıyle doktorumuzun başarılı olmasını kuvvetle muhtemel bulduğu bir kemoterapi tedavisine başlamış bulunuyoruz.Yaklaşık 4 ay surecek. Bu tedavi sebebiyle oncelikle "10 OCAKTA GERCEKLEŞMESİ PLANLANAN ADANA KONSERİ" ni iptal etmek durumundayız.. Bu durumun organizatorler tarafından bir sorumluluğu yoktur. Lutfen arkadaşlarınıza konserlerin iptal oluş sebebini acıklayın.
Bu konserlerin yanında Sansar Salvo isminin yer aldığı İstanbul konserleri de muhtemel olarak iptal olacaktır. Lakin belki doktor kontrolunde 1-2 parca seslendirmek icin gelebiliriz.Bu sure zarfında ceşitli organizasyon tekliflerinizi değerlendiremeyeceğiz.
Geri donmemizi bekleyin..
Mafsal
kaynak
Sansar'dan acıklama
"Arkadaşlar ben iyiyim. Arada ilacların yan etkileri oluyor tabiki. Sıkıntı-bulantı gibi. Fakat onun dışında bir şey yok. Hiphoplife hatta Murat k da dahil destek gosteren herkese teşekkur ederim. Doktorlar zaten yuksek ihtimal iyileşeceğimi sadece "ufak kotu ihtimaller" olabileceğini soyluyorlar. Biz de bunu aklımıza getirmemeye calışıyoruz. Bir sure etkiler dolayısıyla şarkı-album falan yapamayacağım tabiki. Canımı sıkan tek şey bu. Size bunu yazmak istedim. Birkac tedaviden sonra daha bitkin olma ihtimalim var cunku. Sanırım bu nokta ALLAH'ın bana "sağlığına dikkat et artık" dediği nokta oldu. Sabac Red'in "Commintment" şarkısında ne anlattığını anlıyorum yani. Ayrıca Patron'la da konuştum. O da kısa bi zaman sonra iyi olacak inşallah. Sesi iyi geliyordu. Kotu ihtimallere hazırlıklı olarak iyi haberlerimi bekleyin."
Sansar Salvo
kaynak
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Sansar Kanser oldu!