Lazer Goz Ameliyatı Oluyorum(PRK Lazer)
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Lazer Goz Ameliyatı Oluyorum(PRK Lazer)
-
18-09-2022, 18:43:07Herkese merhabalar. Merve ben. 8 yıldır gozluk kullanıyorum. İş hayatımda(hemşire) beni etkileyen en buyuk detaylardan biri (ameliyata girerken maskemi taktığımda gozluklerde oluşan buğu butun performansımı etkiliyordu.) 8 yıldır gozluk takmanın benim hayatımı ne kadar etkilediğini, ne kadar mutsuz olduğumu ve gundelik yaşantımda bu detayın ortadan kalkması icin araştırmaya başladım. Nerdeyse bir seneden beri Prk goz operasyonu yapan merkezleri araştırdım. Mesleğimin verdiği titizlik doğrultusunda benim icin uygun olan ilk oncelikle en iyi cihazların sonuc odaklı bir operasyonun olmasıydı. Bunun doğrultusunda Bursa Osmangazi Goz Hastanesini tercih ettim (başvurduğumda kampanyasına denk geldim) Yapılan prk işlemi normal fiyatı 300 euro kampanyalı fiyatı ise 200 euro olarak kampanyadan yararlandım. Dun operasyonum gercekleşti. Dr Mehmet Sait Gunerigok hocam operasyonumu gercekleştirdi. Sure olarak ameliyathanede 10 dk kaldım. Operasyon sırasında sırasında ağrı ve acı hissetmedim. Operasyon bittikten sonra bir saat icerisinde evime dondum. Bugun ise kontrole geldim, her şeyin yolunda olduğunu soylediler. Operasyon daha yeni olduğu icin bir hafta boyunca dışarı cıktığımda guneş gozluğu ile devam edicem. Evde kaldığım surede gozluksuz bir şekilde gunluk hayatıma dondum. Bu surecte bana yardımcı olan butun Osmangazi Goz ekibine teşekkur ediyorum