Arkadaşlar oncelikle belirtmek istiyorum ki , ben bu işe kalkıştıysam herkesss ama herkes bunu başarır. Acayip yoğun bir karar verme surecinden sonra nihayet gunum belli oldu. cok heyecanlıyım.

Konu ve surec hakkında edindiğim deneyimlerden bahsetmek ve bu işi biraz size aktarmak istiyorum. Hastane secimimden bahsetmeliyim. Ben Bursa Osmangazi Goz Aritimi Hastanesini sectim, farklı branşlarda da oldukca tecrubeli ve beğenilen hekimleri bunyesinde bulunduran bu hastane goz konusunda da ben hic yanıltmadı. Hemşiresinden , doktoruna yardımcı arkadaşlara girişte karşılamaya kadar herkesin pozitif enerjisini alıyorsun bi kere bu muhteşem rahatlatıyor. İşine hakim kişiler bir araya gelmiş guven duygun pekişiyor. Bu sebeple hastane secimimden mutluyum. Smile Lazer yontemini tercih ettim fakat, tercih her ne kadar hastaya bırakılsa da goz uygunluğu kişiden kişiye değişen teknik ve uygulama yontemi demek. Hastane bu konuda ceşitli testlere tabii tutuyor ,uygulama oncesi muayene cok detaylı , uzun uzun yontemlerle ilgili bilgi aktarılıyor. Doktorum Doc.Dr. Dilek Yaşa , cok iyi, bayıldım kendisine ona guveniyorum.

Birazda maliyet bilgisi olsun , uygulamadan uygulamaya değişen rakamlar var hatta yer yer bile farklı gunumuz ekonomisi nedeniyle de epey yukseldi fiyatları fakat Osmangazi Goz Hastanesi yine yetişti harika bir kampanya başlatmış. Sınırlı sayı hastanın faydalanabileceği bu kampanyadan bende faydalanıyorum size de cok tavsiye ediyorum. Yarın buyuk gun bakalım neler olacak sonrasını size tekrar aktaracağım