merhabalar 1 hafta once meme kucultme ve aksesuar meme operasyonları gecirdim.Uzun araştırma doneminden sonra Ankara'da eşi benzeri olmayan Dr İlhan Pekdemir hocamla tanıştım.İnsana vermiş olduğu guven yaptığı işlerin temizliği hastanın kararını harekete gecirmesine yardımcı oluyor.Daha once ozel iki hastane ile goruştum aksesuar mememin cok buyuk olduğunu kol Altına mudahale edildiğinde meme kucultme operasyonunda iyi bir sonuc alamayacağımızı işlemin cok zor olduğunu dile getirdiler.İlhan hocam ve ekibinin yaklaşımı kontrollerim ise tam tersine olumlu, işinde başarılı bir ekip icinde olduğumu gosterdi cumartesi gunu ameliyat oldum yarın tam 1 hafta olacak ilk gece dahil ağrılarım hic olmadı videolarda ağrıların cok olduğu direnler alınırken ameliyattan kotu olduğu bahsediliyordu.Tam tersi direnler cıkarılırken hissedilmiyor bile sonuctan cok memnunum şimdiki aklım olsa yıllar once bulur İlhan hocaya ameliyat olurdum.Ankara da tek isim olduğunu duşunuyorum kendisine ve Yardımcısı Mahsun beye teşekkur ediyorum.