Gazİ unİversİtesİ dr melİh Şahİn
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gazİ unİversİtesİ dr melİh Şahİn
-
18-09-2022, 18:39:33uzun zamandır rinoplasti icin doktor arayışındayım, belki size de faydası olur diye yazmak istedim, gectiğimiz gunlerde gazi universitesi hastanesinde doktor Melih Şahin'e randevu aldım, kendisine muayene olmak icin 180 TL gibi bir ucret odedim, kapıdan girdiğim anda burnuma bakıp "ben size estetik tavsiye etmiyorum, ben bu burdu yapamam, deriniz kalın yapsam da iyi bi sonuc alamam" dedi, gorunuş olarak oldukca ihtiyacım var estetik operasyona ustelik burnumdaki etlerden birinde buyume olduğunu dile getirmeme rağmen benimle 30 saniye bile ilgilenmedi (abartmıyorum) yaptığınız burunları goruyorum cok başarılıydı ama dediğimde onlar ince derili dedi. Resmen kalın derili insanlar yaptıramaz gibi bir muameleyle moralim alt ust oldu. Anladığım kadarıyla ciddi bir sağlık probleminiz yoksa odeyeceğiniz ucretin de tamamı kendisine verilmeyeceği icin mumkun mertebe uğraşmak istemiyor, yoğundur evet anlayışla karşılamak istiyorum bu durumu da ama insanlar ucret oduyor herşeyden once vakit ayırıp gidiyor biraz olsun ilgilenilmeli bence ben bunu yapamam bence yaptırmayın cunku yapılsa da guzel olmaz zaten demek hic etik değil.